bravo, jelena

JELENA ĐOKOVIĆ PONOSNA, NIJE IZDRŽALA DA POTKAČI AMERE: Molim vas, dodajte i ovo o SRPSKOM teniseru!

Autor Pavle Knežević

U svom stilu je "korigovala" američke novinare

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Novak Đoković je po ko zna koji put pokazao zašto je najbolji na svetu! Prvo je pre podne morao da "preokrene" Stefanosa Cicipasa, a onda je predveče u polufinalu, takođe u tri seta pobedio Lorenca Sonega i izborio finale Rima sa Rafaelom Nadalom.

Prvi meč je bio odličan, a drugi je bio baš epski! Publika u Rimu je zaboravila da je na tenisu, navijala je za svog rivala, aplaudirala posle dvostrukih servis grešaka, a čak je u jednom trenutku spiker morao da moli ljude za fer-plej jer je neko Đokoviću dobacio žestoku uvredu.

I sve je to Novak savladao i izborio se za finale. Nedugo potom oglasila se i njegova supruga Jelena, koja ja izrazila oduševljenje, divljenje i ljubav prema Đokoviću, a nije propustila priliku ni da zapuši usta američkim novinarima.

U prvoj priči na Instagramu, ostavila je emodži kako "mozak eksplodira", što je znak oduševljenosti neverovatnim Đokovićevim nastupom, uz poruku: "Idemooooooooooo", uz gomilu srca!

Izvor: Instagram/jelenadjokovicndf

U drugoj je potkačila američkog novinara Kristofera Klerija, odnosno njegov tvit sa slikom Rafaela Nadala, uz imitaciju rečnika:

"Nadal (imenica)
- Španski teniser koji će se boriti bez obzira na rezultat i obično naći načina da pobedi
- Šljaka"
Jelena mu je napisala: "Molim vas, dodajte još jednu imenicu tamo:

Đoković (imenica)
- Srpski teniser koji će pronaći načina da pobedi bez obzira na publiku ili rezultat.
Ima prostora za višu od jedne". Uz potpis "Ponosna supruga".

Izvor: Instagram/jelenadjokovicndf

Na kraju je ostavila stori koji govori sam za sebe: fotografija Đokovića koji na svoj način pozdravlja publiku, a Jelenin komentar je bio samo gomila srca:

Izvor: Instagram/jelenadjokovicndf