Vraća se

NOVAK POTVRDIO - JEDVA ČEKAM BEOGRAD, PA ROKENROL U PARIZU: Đoković se vraća i SIGURNO igra - jednom se posebno raduje

Autor Mladen Šolak

"Broj 1" potvrđeno stiže, a evo kada počinje i ko sve učestvuje na predstojećem Srbija openu na Dorćolu.

Posle spektakla u finalu Rima i poraza od Rafaela Nadala nakon ogromne borbe, Novak Đoković se vraća kući - u Beograd.

Najbolji teniser sveta pripremaće se u Srbiji za vrhunac sezone na šljaci - Rolan Garos, koji će početi 24. maja. Do tada, Nole će na terenima svog sportskog centra na Dorćolu učestvovati na turniru na kojem će doći i poznata teniska imena.

Taj turnir počeće za nedelju dana, a od srpskih tenisera prijavljeni su još Miomir Kecmanović, Filip Krajinović, Dušan Lajović i Laslo Đere.

Za sada su se još prijavili i stari Noletov rival Gael Monfis, kao i Fernando Verdasko, Adrijan Manarino, Nikoloz Basilašvili, Žeremi Šardi, Tenis Sandgren i Federiko Delbonis.

Ukupni nagradni fond turnira ATP 250 serije u Beogradu je 511.000 evra i biće sjajna provera pred Otvoreno prvenstvo Francuske.

"Imam sada dobar trenutak pred Pariz, mislim da igram onako kako želim da igram na šljaci. Igraću i u Beogradu takođe, nadam se da ću biti spreman za rokenrol u Parizu da odem do kraja", rekao je Novak u Rimu.

Đoković očekuje da u rodnom gradu zaigra pred publikom.

"Odmoriću se što više mogu, onda ću trenirati par dana pred Srbija open. Tamo će verovatno biti publike, jedva čekam taj turnir", dodao je Nole.

Biće to spektakl!