Eto ga!

AU! MEKINRO PRE 6 GODINA PROZVAO NOVAKA, SRBIN MU ZAPUŠIO USTA: Držao stranu Federeru, od sutra će morati da ćuti!

Autor nikola jokić

Bolje da se nije pitao šta će Novak uraditi...

Izvor: MN Press

Iako mnogi smatraju da se polako približava kraj dominacije Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u svetskom tenisu, za sada na samom vrhu nema promena.

Muči se Nadal da zadrži drugo mesto, ali Srbin čvrsto drži prvu poziciju na ATP listi i nema nameru da je prepusti, makar ne do kraja Rolan Garosa. 

Možda će vas zanimati

Ipak, ko je mogao da se nada da će Srbin ovoliko dugo trajati na vrhu? Neki da, ali Patrik Mekinro svakako ne! Manje poznat brat Mekinro je oduvek bio kritičar Novaka Đokovića. 

Nekadašnji šampion Rolan Garosa i dublu je mnogo puta pričao ružno o srpskom šampionu, a 2015. godine je na rođendan Rodžera Federera 8. avgusta postavio jednostavno pitanje. 

"Pitam se kako će Đoković i Nadal biti rangirani sa 34 godine."

Sada Nadal ima 34 godine i gravitira između drugog i trećeg mesta, a dan pre svog 34. rođendan Novak Đoković je prvi na ATP listi i tu će ostati bar još nekoliko sedmica. A ako dobro odigra Rolan Garos i Vimbldon mogao bi da ostane tu i do kraja godine!

Sada Đoković ima jasan cilj. I sam je rekao da ga nedelje na čelu ATP liste više ne zanimaju pošto juri rekord Federera i Nadala po broju osvojenih grend slem titula. Trenutno je na 18, dok Nadal i Federer imaju 20 pehara. 

Kako god da se nastavi ATP trka, Patrik Mekinro će morati da proguta svoje reči. Jer Novak mu je igrom zapušio usta!