Uživo

NOVAK GAZI! STRAŠAN TENIS, ĐOKOVIĆ IZGUBIO SAMO 1 GEM: Beograd je na nogama - videli smo najboljeg ikada!

Srpski teniser je u polufinalu turnira u prestonici!

Izvor: MN Press

Najbolji teniser sveta plasirao se u polufinale turnira 250 serije u Beogradu!

Sjajan tenis igrao je Novak Đoković protiv Argentinca Federika Korije i završio taj meč fenomenalnim rezultatom 6:0,6:1.

Rapoloženi Nole plesao je po šljaci, Korija nije uspevao da pruži bilo kakav otpor pa se na momente i smejao tome koliko je nemoćan. Forma koju je Đoković pokazao u ovom meču obećava pred Rolan Garos, pa se tako posle odličnog tenisa u četvrtfinalu nadamo da će pred beogradskom publikom Novak da zablista i u narednim mečevima u prestonici.

Motiv za pobedu Đokoviću je upravo bila publika koja će moći da prati ostatak turnira, a njega je to posebno obradovalo

Pogledajte detalje sa meča:

Prvi reket sveta dopustio je za ceo meč koji je trajao 55 minuta samo jedan gem protivniku i to u prvom setu kada je Korija napravio brejk. Drugi set Novak je otvorio tako što je još jednom oduzeo servis Argentincu, čime je pokazao da 95. reket sveta nema više šta da traži na beogradskoj šljaci.

Naredni protivnik Đokovića saznaće se posle duela Dušan Lajović - Andrej Martin. Bilo bi sjajno da Duci odigra još jedan meč na nivou na kakvom je odigrao i prethodni pa da u Beogradu gledamo i jedno srpsko polufinale.

15:06

BRAVO NOVAČE! 6:1, 6:0

Fantastična partija Novaka Đokovića! Igrače polufinale Beograda pred publikom, a ako bude igrao kao na ovom meču biće sjajno, mada protivnik nije pružao jak otpor. Meč je završen posle manje od sat vremena.

15:03

Samo još jedan gem 5:0

Ne bi Korija na svoj servis u ovom gemu osvojio ni poen da Novak nije pogrešio. To je bila jedina greška koju je napravio pa je tako veoma lako došao na samo korak do pobede!

Izvor: MN Press

15:01

Ludilo 4:0

Nasmejao se Korija posle jednog osvojenog poena svestan da ne ume d apruži otpor najboljem na svetu. Blista Novak, a 95. reket sveta sve šalje u aut i tako se približava polufinalu!

Izvor: MN Press

14:58

Detalji sa meča

14:56

Silovito! 3:0

Peti put je oduzeo Đoković servis Argentincu! Potpuno dominacija Srbina na šljaci, nema rešenje Korija i sve je na strani prvog reketa sveta. Napada u svakom poenu i izaziva protivnika na greške.

Izvor: MN Press

14:52

Potvrda 2:0

Bez izgubljenog poena do novog gema! Odličan i miran Novak. Nema ni one nervoze sa prethodnog meča i sve je sada na njegovoj strani.

14:50

Odlično 1:0

Fantastičan početak drugog seta. Odmah je Novak napravio brejk, jednostavno pleše po terenu, a ono što je još bolje je da se čini da Đoković igra sa pola snage, ne troši se mnogo dakle forma je tu!

14:43

Bravo! 1:0 (6:1)

Bez muke je slomio otpor Korije u prvom setu. Još jedan siguran gem sa nulom za 1:0 u setovima i korak bliže finalu. Argentinac solidan, ali Đoković igra odlično i čini se da 95. teniser sveta ne ume protiv toga.

14:41

Serija brejkova 5:1

Vraća Novak novim brejkom posle nekoliko odličnih poena. Sada već na korak do seta!

14:37

Šta ovo bi? 4:1

Lako je prepustio tri vezane brejk lopte Koriji Novak i to uglavnom greškama. Popustio je sa silovitim udarcima, a Federiko je odmah to iskoristio da vrati brejk. Nije strašno, samo da ne potraje...

Izvor: MN Press

14:34

Opet brejk! 4:0

Još jedan brejk za Novaka! Potpuno dekocentrisano je delovao Korija tokom svog servis gema, a pored toga nije mogao ništa Novakovim agresivnim i dubokim udarcima. Srpski as približio se osvajanju prvog seta!

14:30

Predah

14:28

Ma bravo! 3:0

Mnogo manje uzbudljiv gem, ali to je dobro za Novaka jer na svoj servis igra sigurno što mu je donelo sada već veliku prednost!

14:25

BREJK! 2:0

Sjajan tenis! Đoković nije iskoristio prvu brejk loptu, ali je odlično organizovao poene, a to je radio sa druge strane i Korija. Srpski as je čak i aplaudirao Aregentincu na jedan drop-šot. Međutim, 95. teniser sveta nanizao je dve duple servis greške i tako poklonio Novaku drugu šansu za brejk koju je Đoković iskoristio sjajnim vinerom.

14:15

Đoković na servisu! 1:0

Prvi poen na meču pripao je Argentincu, ali je onda se rastrčao Novak i furiozno osvojio naredna četiri, pa tako sigurno poveo u ovom četvrtfinalu. Dobro je počelo1

14:04

Na terenu je!

14:04

Biće i publike!

Publika će moći da gleda Novaka danas! Dozvoljen je kapacitet od 30 odsto.

Izvor: MN Press

13:55

Uskoro!

Teniseri bi po planu trebalo da izađu oko 14 časova na teren!

Izvor: MN Press

12:45

Dobrodošli u MONDO live!

Ostanite uz nas, pratićemo uživo prenos četvrtfinalnog meča između Novaka Đokovića i Federika Korije na turniru 250 serije u Beogradu.

Ukratko

  • Do sada nisu igrali
  • Korija ima 17 titula na šljaci
učitaj još +