Šok

NAJBIZARNIJA POVREDA IKAD, ROLAN GAROS U ČUDU: Nije ni stigla do terena, okliznula se pred medijima!

Autor Tamara Ranković

Neće igrati zbog neverovatnog razloga...

Paris, FRANCE - General view during Roland-Garros 2021, Grand Slam tennis tournament in Paris, France. *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 613472594, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN CHINA, FRANCE, GERMANY, HUNGARY, ITALY, SPAIN, Model Release: no, Credit line: Profimedia
Izvor: Profimedia

Nakon druge teniserke sveta, sa Otvorenog prvenstva Francuske povukla se i proslavljena Čehinja.

Grend slem šampionka Petra Kvitova iz bizarnog raloga neće moći da nastavi učešće na Rolan Garosu. Čehinja je povredila članak nakon konferencije za medije posle pobede u prvom kolu.

Sve je krenulo kako treba za Kvitovu, slavila je protiv Blegijanke Hrit Minen, ali nakon što je popričala sa medijima posle tog trijumfa ona je izvrnula nogu i tako se povredila.

O svemu tome obavestila je javnost na Tviteru.

"Sa velikim razočaranjem objavljujem povlačenje sa Rolan Garosa. Uoči konferencije za medije posle meča u nedelju pala sam i povredila članak. Nažalost, nakon magnetne rezonance i razgovora sa mojim timom, teška srca sam odlučila da nije pametno da nastavim takmičenje" objavila je Kvitova.

"Neverovatno loša sreća, ali ostaću jaka i daću sve od sebe da se oporavim za sezonu na travi", dodala je bivša druga teniserka sveta.

Podsetimo, pre Kvitove sa Rolan Garosa povukla se i Naomi Osaka koja nije želela da razgovara sa medijima, a organizatori su je zbog toga kaznili, zbog čega nije želela više da trpi pa je napustila Pariz.