Fantastični

ONI GAZE! RODŽER, NOVAK I RAFA NE STAJU: Srbin fenomenalan, ali nije najbolji na startu Rolan Garosa!

Autor Tamara Ranković

Evo zašto su "velika trojka"!

Tri najveća teniska imena današnjice počeli su grend slem na šljaci na maestralni način.

Svetski broj jedan počistio je sa pariske šljake Amerikanca Tenisa Sandrgena (6:2,6:4,6:2) za samo sat i 58 minuta, ali on nije teniser koji je proveo najmanje vremena na terenu u prvom kolu.

Iako je Đoković fantastično odigrao meč i jasno stavio do znanja koliko je rešen da ove godine kruna Rolan Garosa bude njegova, još efikasniji bio je jedan od njegovoh najvećih rivala.

Rodžer Federer oduševio je publiku u ponedeljak svojim starim majstorijama protiv Denisa Istomina (6:2,6:4,6:3.) kada je slavio za samo sat i 33 minuta.

Najzanimljivije je da Rafael Nadal jeste pobedio takođe u prvom kolu Alekseja Popirina(6:3, 6:2, 7:6), ali na malo teži način pa je tako iako je kralj šljake proveo na istoj  dva sata i 23 minuta.

Međutim , velika trojka opravdala je svoje ime, Rodžer, Nole i Rafa nisu prepustili ni set protivnicima i tako samo podgrejali želju za njihovim međusobonim duelima, a moglo bi daih bude...

Ako Novak i Federer ovako nastave vodiće jedan protiv drugog bitku za polufinale, a da sve bude još uzbudljivije tamo bi najverovatnije mogao da ih sačeka neprikosnoveni "Bik sa Majorke".

Bliže nam se ti dueli..