Strašno

NADAL POSLAO BIZARNU PORUKU OSAKI - MEDIJI SU NAS STVORILI! Japanka se suočava sa problemom, a Španac nema razumevanja

Autor Tamara Ranković

Nije se baš očekivalo od njega da ne bude na strani koleginice

Naomi Osaka of Japan cries while being interviewed after her match against Coco Gauff of the US during their Round 3 women's Singles match at the 2019 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center in New York on August 31, 2019.,Image: 468333720, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia
Izvor: Profimedia

Rafa, gde je podrška?

Japanska teniserka Naomi Osaka povukla se sa Rolan Garosa, jer nije želela da govori za medije posle svakog meča za šta organizatori Otvorenog prvenstva Francuske nisu imali razumevanja.

Osaka je istakla da ima problem sa mentalnim zdravljem, a nakon njenog povlačenje oglasio se prvi reket sveta Novak Đoković koji joj je pružio punu podršku, što nije uradio i treći teniser planete.

"Razumem ja Osakinu odluku, ali, bez medija koji pišu vesti o nama i uspesima koje ostvarujemo širom sveta, mi verovatno ne bismo bili ono što sada jesmo", kratko je i jasno istakao Rafael Nadal o tom slučaju i šokirao svet jer nije podržao teniserku koja evidentno ima problema.

Đoković jeste na sličan način počeo obraćanje povodom povlačenja Japanke, ali je razjasnio i dodao da iako su mediji značajni za njih on u potpunosti podržava Osakinu odluku kao i da je veoma hrabra. Te reči Naomi nije mogla da čuje do Španca.

Čudno...