Šteta

SRBIN SPASIO TRI MEČ LOPTE, PA GA DŽIN POSLAO KUĆI! Filip se borio, ali ga Amerikanac srušio

Autor Tamara Ranković

Nažalost, jedan predstavnik manje za Srbiju.

Nije uspeo!

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je u drugom kolu Rolan Garosa od Amerikanca Džoma Iznera rezultatom 7:6,6:1,6:1.

 "Američki džin" došao je na ovoj meč sa spremnim najjačem oružjem, servisom zbog čega se protivnici najviše i muče kada igraju protiv njega, pa se danas tako na pariskoj šljaci preznojio i Filip.

U prvom setu se Srbin držao dobro i uspešno je parirao Izneru sve tog nisu izborili taj-brejk u kojem je Krajinović bio nemoćan.

U sumornom raspoloženju, Filip je zakoračio u drugi set u kojem je Amerikanac potpuno preuzeo stvar u svoje ruke i dopustio samo gem srpskom predstavniku.

Treći set delovao je tako kao da neće biti i poslednji, jer se Krajinović dobro borio i uspevao da natera Iznera na greške. Čuvali su svoje servise, a onda je Amerikanac imao dve meč lopte.

Srbin je sa dva fantastična vinera spasio obe!

Ipak, u taj-brejku Filip se držao samo do 4:4, kada je jakim servisima izbacio sa terena, a i turnira Izner Filipa Krajinovića.

Zanimljivo je su se pre ovog duela, Srbin i Amerikanac sastali samo jednom i tada je pobedio Filip što mu je bio najveći trijumf u karijeri.

Šteta...