Zanimljivo...

SAHRANIO SE U AUSTRALIJI, SAD IGRA PROTIV NOVAKA: Ceo svet je pričao o narednom Đokovićevom rivalu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Duhoviti momak iz Južne Amerike prvi put u karijeri igra protiv srpskog asa.

Urugvajski teniser, protivnik Novaka Đokovića.
Izvor: Instagram/atptour/printscreen

Pre samo nekoliko meseci Pablo Kuevas (35) postao je internet senzacija. Danas će igrati jedan od najbitnijih mečeva u karijeri, protiv Novaka Đokovića, a tokom Australijan opena organizovao je sopstvenu sahranu!

Teniser iz Urugvaja bio je hit na društvenim mrežama tokom karantina u kom su bili svi učesnici prvog grend slema sezone, a njegova šala počela je sasvim bezbrižno, snimcima kako provodi vreme zatvoren u hotelskoj sobi.

Na početku je prikazivao ''uobičajene'' stvari poput surfovanja na krevetu koje je trebalo da zameni talase, preko udaraca upućenih u dušek, jer mesta za trening nije bilo, pa sve do sahrane!

Osmog dana karantina snimao je sebe kako je prikačen na aparate, a od toga se ''nije oporavio'', pa je dan kasnije pozirao za društvene mreže kao mrtav čovek. Možda malo neumesno, imajući u vidu da su hiljade ljudi širom svet umirale tih dana zbog pandemije korona virusa.

Ali, Pablu je oprošteno jer na ATP turu on važi za duhovitog momka.

Urugvajac nikada nije igrao protiv Novaka Đokovića, a treća runda mu je najveći domet na grend slem turniru u Parizu. Najbolji plasman u karijeri mu je 19. mesto na listi, dok je zanimljivo i da ima titulu na pariskoj šljaci, ali u dubl konkurenciji. Davne 2008. godine on i Luis Horn bili su bolji od Danijela Nestora i Nenada Zimonjića u glavnom gradu Francuske.

Nedavno je Pablo Kuevas bio učesnik turnira 250 serije u Beogradu, ali se na tom turniru nije sreo sa najboljim teniserom sveta.