REĐAJU SKANDALE!

OBJAVIĆE NJIHOV P*RNO FILM, A TENISKU ZVEZDU BAŠ BRIGA: Pukla veza - vrela Vanesa preti, a Tomić broji MILIONE! (FOTO)

Autor Nebojša Marković

Poznati teniser odgovorio na pretnje njegove sada već bivše devojke, inače zvezde sajta za odrasle!

Vanesa Sijera i Bernard Tomić
Izvor: Instagram/vanessa5ierra/screenshot

Njih dvoje nastavljaju da podižu buru! Prvo su to učinili pred Australijan open kada su najavili da će u karantinu tog turnira snimati erotske filmove.

Kontroverzni teniser Bernard Tomić i Vanesa Sijera zvezda "OnlyFans"-a, sajta sa pretežno pornografskim sadržajem napravili su pravi skandal u Hrvatskoj o kojem se priča već danima.

A priča je dobila novi nastavak.

Naime, pre nekoliko dana je odjeknula vest da je Sijera prijavila Tomića jer joj je na odmoru u Hrvatskoj razbio dva telefona i laptop, nanevši joj, prema njenim tvrdnjama, štetu od 16.000 dolara.

Međutim, tu nije kraj. Ona je zapretila Tomiću da će objaviti njihove zajedničke snimke na "OnlyFans", najverovatnije eksplicitnog sadržaja, ali Tomić za to ne mari.

Australijski teniser hrvatskog porekla odgovorio je Vanesi na svom Instagram storiju:

"Vanesa Sijera misli da će puštanje naših snimaka na njen 'OnlyFans' uticati na mene. Sačekaj samo da ponovo izbrojim moje milione", bio je Tomićev odgovor njegovoj sada već bivšoj devojci.

Hrvatski mediji su pre nekoliko dana brujali o tome da se iz njihovog apartmana čulo "gde si me to doveo", nakon čega je Tomić Sijeri polomio telefone i laptop.

Pogledajte Sijeru, zbog koje je Tomić već mesecima u centru pažnje: