HIT!

MA KAKAV NOVAK, IGRAO SAM "NE LJUTI SE ČOVEČE": Rafi se sprema duel sa Đokovićem, ali ga to ne zanima!

Autor Milutin Vujičić

Zanimljiv odgovor španskog tenisera.

Izvor: Youtube/Printscreen/Roland Garros

Novak Đoković i Rafael Nadal polako krstare ka međusobnom duelu u polufinalu na Rolan Garosu, ali je bilo malih problema u četvrtoj rundi, posebno za Srbina.

Prvi teniser sveta je "štucao" protiv Lorenca Muzetija, izgubio je prva dva seta u taj-brejku, a potom se potpuno probudio, izjednačio rezultat, bio je na dva gema od pobede, da bi potom iznenada Italijan predao - i to ne zbog povrede.

Dok je Đoković bio na terenu, za izlazak na teren spremao sa i Rafael Nadal, ali nije posvećeno pratio taj susret, samo se na kratko uključio.

"Nisam mogao da vidim mnogo od Đokovićevog meča jer sam igrao ‘Ne ljuti se, čoveče’.Ispratio sam samo od 4:4 u drugom setu dok Museti nije dobio taj-brejk", rekao je Nadal posle meča sa Sinerom.

Italijan mu je napravio probleme u prvom setu, bio je blizu da povede 1:0, međutim potom je Nadal dodao gas i lako obezbedio plasman u četvrtfinale.

"Izašao sam na kraj sa vrlo teškim protivnikom u tri seta i Švacrman koji sada dolazi je takođe vrlo komplikovan. Uvek je tako sa Dijegom. Izađe s posebnom motivacijom posle jednog vremena kada mu nije bilo lako", kaže Nadal posle pobede u tri seta (7:5, 6:3, 6:0).

Nadal se na konferenciji za medije požalio na reflektore, rekao je da ih pale prerano, što mu veoma smeta posebno jer su uključeni i pre nego što noć počne da pada.