Iskreno!

NOVAK MI REKAO GDE SAM GREŠIO! SRĐAN OTKRIO: Mislio sam da mora tako, ne znam dokle će da napreduje!

Autor Dušan Ninković

Otac najboljeg tenisera Srđan Đoković otkrio šta mu je Novak zamerio, a kasnije je to promenilo njegovu karijeru.

Izvor: MN Press

Novak Đoković iz nedelje u nedelju ruši sve rekorde, a jedan od razloga za njegovu impresivnu formu i u poznim igračkim godinama je način ishrane. Zbog izbacivanja mesa iz jelovnika traje toliko dugo, a jednom prilikom je Srđanu ''zamerio'' zbog hrane koju je jeo na početku karijere.

Otac najboljeg tenisera sveta sada uviđa grešku koju je pravio, jer Novak i bez mesa funkcioniše fantastično!

Gostujući u jutarnjem programu TV Prva, Srđan je otkrio da Novak i danas radi na sebi kao da je na početku karijere!

''On je strašno disciplinovan, vredan i radan. Toliko radi na svom telu i duhu i dan danas, kao i kada je kretao da trenira tenis. Jednom mi je rekao da sam pogrešio što sam ga hranio mesom, a ja sam mislio da na kraju radnog dana posle 7-8 sati teškog rada mora da pojede parče mesa. Očito da je neko drugo vreme i da se to pokazalo kao pravo'', rekao je Srđan Đoković, o kom je Nole nedavno dirljivo govorio.

Otac najboljeg tenisera sveta je bio sumnjičav i nije verovao

''Jesam sumnjao, ali ne mogu sada da sumnjam kada igra najbolji tenis u životu. A ima 34. godine. Dokle će da napreduje ne znam stvarno'', dodao je Novakov otac.

Podsećamo, Novak Đoković je osvajanjem Rolan Garosa postao prvi teniser koji ima po dve grend slem titule na svakom od četiri velika turnira. Velike pobede nad Nadalom i Cicipasom donele su mu trofej, a ukoliko prestigne svoja dva najveća rivala, Rafu i Rodžera po broju grend slemova, svi aduti za najboljeg ikada biće na njegovoj strani.

Đoković trenutno ima 19, a Federer i Nadal po 20 titula.