SABORCI!

HVALA TI, ĆIVŠA BRATE! NOVAKOVA DIRLJIVA PORUKA VIKTORU PENZIONERU: Samo su se oko Zvezde i Partizana "svađali"!

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je na dirljiv način čestitao Viktoru Troickom na impresivnoj karijeri, a sada kada je u penziji - jedino Zvezda i Partizan ostaju tačka oko koje se teniski asovi spore!

Izvor: MNPress

Srpski teniser Viktor Troicki je i zvanično završio impresivnu igračku karijeru. Hteo je da se oprosti na Vimbldonu, ali je poražen u kvalifikacijama i tu je bio kraj. Posle 15 godina profesionalnog bavljenja tenisom, ostaviće reket sa strane!

Posvetiće se porodičnim obavezama, ali će ostati u tenisu pošto je već neko vreme selektor Dejvis kup reprezentacije i biće sa Novakom Đokovićem na Olimpijskim igrama.

Troicki i Đoković su imali fantastičan odnos, znaju se od detinjstva i zajedno su prošli lepe i manje lepe trenutke, a možda najlepši zajednički desio se 2010. godine kada je Srbija osvojila Dejvis kup protiv Francuske.

Upravo je Troicki doneo ključni poen Srbiji, usledilo je kolektivno šišanje, a Novak Đoković se upravo tog lepog trenutka podsetio u poruci objavljenoj povodom Viktorove "penzije".

Izvor: MNPress

"Moj drug. Saborac. Bitan deo mog odrastanja i istorije na teniskoj sceni. Zajedno smo podigli najveći timski pehar. Zajedno smo slavili pobede i tugovali zbog teških poraza. Oboje roditelji, oboje u tim godinama kada se otvaraju nova poglavlja", napisao je Đoković i dodao:

"Kraj sjajne karijere, ali i veliki početak umnožavanja tog dragocenog igračkog iskustva kroz selektorsku ulogu, kroz prenošenje znanja novim šampionima...hvala Ćivša! Srećno!".

Ono što je zanimljivo jeste da su se Viktor Troicki i Novak Đoković fantastično slagali, kako na terenu kada su odlično funkcionisali kao dubl, tako i van terena pošto su se često družili i prošli mnogo toga u životu.

Jedina stvar oko koje su se sporili su Crvena zvezda i Partizan - Novak je za crveno-bele, a Viktor za crno-bele i znali su da nas iznenade i da zajedno posete derbije.

"Navijam za Zvezdu ceo život, ali to ne znači da mrzim Partizan. Navijam i za crno-bele svim mečevima osim protiv Zvezde. Trenirao sam u Partizanu", pričao je Novak Đoković na košarkaškom derbiju 2015. godine dok je pored njega navijao Viktor Troicki.

Podsetite se kako je to izgledalo!