Neumoran je

SRAMNI UDAR AMERIKANCA NA NOVAKA - IGRAO JE LOŠE ZBOG APLAUZA ZA VAKCINU! Srbin pobedio, ali hejter ga isprozivao

Autor Tamara Ranković

Ben Rotenberg ponovo je našao način da "pecne" Novaka Đokovića.

Izvor: Profimedia

On je uvek dežuran kada treba da se kritikuje najbolji teniser sveta, pa mu tako ništa nije promaklo ni prvog dana Vimbldona.

Novak Đoković savladao je u prvom kolu prestižnog grend slema Džeka Drejpera, ali je prvi set izgubio i bio daleko do svog nivoa tenisa. Kao uvek, bilo je onih koji su jedva dočekali momenat Novakovog pada, a prvi u nizu bio je Amerikanac Ben Rotenberg.

Pred sam početak meča, organizatori su publici predstavili naučnike koji su pomogli u stvaranju vakcine Astra Zeneka, čuo se gromoglasan aplauz, a Rotenberg je tu situaciju iskoristio na bizaran način!

Amerikanac je na Tviteru napravio anketu na kojoj je pitao pratioce za mišljenje o tome zbog čega je Đoković loše ušao u meč, a jedan od odgovora bio je i "Aplauzi za vakcine".

Kao razloge Rotenberg je naveo i sjajnu igru Drejpera, klizavu travu i umor posle Rolan Garosa, ali je svakako poslednji razlog najčudniji. 

Novinar je time želeo da ukaže na Novokov stav o vakcinaciji zbog kojeg je prvog tenisera sveta sramno prozvao "antivakserom".