Odlično!

HIT! NOVAK OPET U ŠAKAMA "ČUDOTVORCA": Nemac učinio nemoguće za Srbina u Australiji, a u Londonu posegao za makazama!

Autor Dušan Ninković

Sjajna zabava Novaka Đokovića i jednog od njegovih najbližih saradnika.

Izvor: Instagram/djokernole/Printscreen

Najbolji teniser sveta nema mogućnost da u Londonu pronaće frizera, pa je o njegovoj kosi morao da se postara čovek iz tima. Ulises Badio, fizioterapeut srpskog igrača, ponovo jeuzeo makaze u ruke.

O njegovoj umešnosti Đoković se hvalio na Instagramu, gde je okačio čak tri zajedničke slike, od kojih su dve sa samog šišanja. Badio očigledno postaje sve bolji frizer.

''Poznati frizer, ponovo sam u njegovim rukama tokom karantina'', napisao je Novak uz jednu od fotografija, gde se vidi kako Ulises procenjuje na koliko bi dužinu trebalo da skrati koju prvog reketa sveta.

Đoković je ovih dana posebno blitzak sa Ulisesom, jer u Britaniji teniseri nemaju slobodu da se kreću. Oslonjeni su na malu grupu ljudi koja čini njihov boks, pa naš najbolji sportista do kraja turnira koji želi da osvoji mora da se druži samo sa ljudima koje je poveo u London.

Nemac je jedan od najbitnijih delova njegovog tima, a jedan je od najzaslužnijih za osvajanje titule u Melburnu. Uspeo je da sanira tešku povredu mišića srpskog tenisera i da spremi njegovo telo dovoljno dobro da izdrži bol i dođe do pehara.

Sa fizioterapeutom je već imao jednu neobičnu akciju, kada su bosonogi trenirali u okviru kompleksa na Vimbldonu. Njih dvojica su tada osećali energiju tla, koja Novaku često daje snagu za naredne izazove, a Đoković je i preskakao trenera. Ove sezone u Austrliji je meditirao u parku, a zatim osvojio titulu na Australijan openu.

Pogledajte fotografije sa Novakovg šišanja: