Lepotica!

IGRA PROTIV NOVAKA, A DEVOJKA MU NAJLEPŠA TENISERKA: Tek 319. na svetu, ali svi gledaju njene mečeve! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Mlada teniserka iz Švedske je prelepa, ali nema previše uspeha na terenu.

Izvor: Instagram/mirjambjorklund/printscreen

Novak Đoković će protiv Denisa Šapovalova (22) igrati za finale Vimbldonadrugi meč dana, a ovog puta na tribinama neće biti devojke mladog kanadskog tenisera. Da je tu, privukla bi pažnju svih gledalaca, pošto je ona jedna od najlepših teniserki sveta!

Iako je tek 319. reket planete i nikad ranije igrala u glavnom žrebu grend slem turnira, Mirjam Bjorklund (22) na sebe privlači pažnju atraktivnim fizičkim izgledom! Naravno, pomaže u tome i to što joj je dugogošnji dečko daleko uspešniji, pa njega mediji detaljnije prate.

Iako Mirjam verovatno nikada neće stići do svetskog vrha, gde se Šapovalov već nalazi, ona od tenisa ne odustaje. Čak i ovih dana učestvuje na Otvorenom prvenstvu Švedske u Baštadu, gde je ispala u prvom kolu singla, ali tek treba da nastupi u polufinalu dubla!

Zato će dečku u prvom grend slem polufinalu podršku pružati na daljinu, iz rodne Švedske.

Pogledajte fotografije prelepe Mirjam:

Denis Šapovalov, koji je pecnuo Novaka, plasmanom u polufinale je, gde će biti Novakov rival ka 20. grend slem tituli, napravio rezultat karijere. Mladi Kanađanin je po prvi put tako blizu velikog trofeja, a do sada mu je Đoković ''oteo'' već jednu veliku titulu, na Mastersu u Parizu 2019. godine.