TITULA

APLAUDIRAO JE I TOM KRUZ! SUZE OBELEŽILE FINALE VIMBLDONA: Australijanka podigla pehar - Lepše od ovoga ne može

Autor Nemanja Stanojčić

Ešli Barti je u finalu VImbldona savladala Karolinu Pliškovu

Smeh, suze, emocije, aplauzi, ovacije. Sve to u istom momentu na Centralnom terenu Vimbldona pred legendarnim glumcem Tomom Kruzom.

Ešli Barti (Australija) je uspela da savlada Karolinu Pliškovu (Češka) i da se domogne prvog pehara u Londonu, a drugog na grend slemovima - 6:3, 6:7, 6:3.

"Ovo je neverovatno, čestitam Karolini i njenom timu na sjajnom turniru. Zahvalna sam svima koji su došli, zbog vas je ovaj trenutak još lepši", rekla je Barti na ivici suza, nedugo pošto je njena protivnica uplakana dala intervju.

Pogledajte i kako je meč izgledao:

Nije krila zadovoljstvo zbog ogromnog uspeha, mada su kamermani u više navrata u kadar stavljali čuvenog glumca koji je aplauzima sve to ispraćao.

"Posle izgubljenog drugog seta sam zanla da moram da nastavim da se borim. Uspela sam da se regrupišem i da dobijem treći set. Zaista ne može lepše od ovoga. Osećaj je neopisiv", poručila je Barti.

Usledilo je fotografisanje sa peharom i poseban špalir koji su joj napravili skupljači loptica. Žensko finale je završeno, a u muškom će snage odmeriti Novak Đoković i Mateo Beretini u nedelju.

Tagovi