GLASAJTE!

KOLIKO GREND SLEMOVA ĆE NOVAK IMATI NA KRAJU KARIJERE? Mekinro kaže 25, Vilander 26, a Obradović čak 30! (ANKETA)

Autor Milutin Vujičić

Neki kažu da je pred Novakom još deset godina karijere...

Izvor: Profimedia

Novak Đoković je osvojio 20. grend slem i tako se izjednačio na večnoj listi sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom, a polako su počele prognoze koliko će imati "mejdžora" na kraju karijere...

Ako pitate Džona Mekinroa - veruje da će stići do 25, Mats Vilander je još optimističniji i kaže da će možda i do 26, a bivši srpski selektor Bogdan Obradović je "zaokružio" na čak 30, pošto veruje da bi Nole mogao još godinama da dominira.

"Novak će sasvim sigurno po meni završiti taj ključni deo karijere u kontitnuitetu sa sigurno 25 grend slem titula, a onda će malo da uspori i osvoji ih još pet, što znači da će doći do 30!".

"Ima zdravo telo, zdrav um, ogroman motiv, on će po meni sasvim sigurno stići do 30 titula. Nisam siguran, ja to znam, apsolutno. Moram da podsetim da je on ove godine osvojio već tri, zašto ne može još pet u narednih deset godina", rekao je Obradović gostujući u jutarnjem TV Prva.

Novak će uskoro napasti 21. grend slem na US Openu, a mnogi predviđaju da bi i iduće sezone mogao da dominira i da osvoji makar tri velika trofeja pošto će na njih najviše biti fokusiran.

Šta vi mislite, koliko će ih osvojiti do kraja karijere?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt


Pogledajte i kako je izgledalo svaki put kada je osvojio grend slem...