"ISPLIVAO" SNIMAK

ŠOU! NOVAK PRAVIO FEŠTU S HRVATSKOM LEGENDOM: Za stolom sede Kapelo i fudbalske face, a svi pevaju Đokoviću! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Osvojio je Vimbldon, posle toga su i Italijani postali prvaci Evrope, pa je žurka bila logičan sled događaja.

Izvor: Instagram/andreareitano_/Twitter/@ScepanCar/Printscreen

Novak Đoković je ispisao nove stranice teniske istorije, osvojivši 20. grend slem u karijeri pobedom na Vimbldonu.

Najbolji teniser sveta je posle svog šestog trijumfa na Vimbldonu otišao na "Vembli", gde je imao prilike da gleda finale Evropskog prvenstva, ali i u društvu prijatelja proslavi i svoj trijumf.

Na Instagramu se pojavio video snimak na kojem se Đoković nalazi u društvu proslavljenog hrvatskog fudbalera Zvonimira Bobana i legendarnog italijanskog stručnjaka Fabija Kapela. Boban je trenutno na funkciji šefa fudbala pri UEFA, dok slavni Kapelo uživa u trenerskoj penziji, naročito kada njegova Italija osvaja Euro...

Oni su za istim stolom u VIP delu "Vemblija" proslavljali dupli trijumf - pobedu Novaka na Vimbldonu i Italijana na Euru, pa je bilo povoda za dodatno slavlje.

Tako se na snimku koji kruži internetom može videti kako Đoković slavi uz čuveni hit "Simply the best", koji su mu njegovi prijatelji i posvetili nakon što je još jednom potvrdio da je ubedljivo najbolji teniser sveta.

Među onima koji su sedeli za Novakovim stolom bio je i Mark Stilitano, njegov dugogodišnji prijatelj i nekadašnji dečko Ane Ivanović

Na drugom snimku se može videti i da je nakon pesme "Stand by me" Đoković skočio i oduševljeno pozdravio Robija Kina, legendu irskog fudbala, koji je verovatno takođe slavio poraz njegovih engleskih rivala.