Legenda!

KAKAV CAR! NOVAK GA DOBIO U FINALU, ON NE PRESTAJE DA SLAVI: Prvo ludovao u Londonu, a sad nastavlja u Rimu! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Matea Beretinija jednostavno morate da volite!

Izvor: https://twitter/screenshot/gigicat7_/DobleFaltaOk/

Mateo Beretini je imao nezaboravnih mesec dana iza sebe. Prvo je osvojio turnir u Kvinsu, a potom je došao do finala Vimbldona. Tu ga je zaustavio Novak Đoković, ali i pored toga Beretini slavi već dva dana! 

Odmah nakon ceremonije uručenja pehara i govora koji je održao na terenu italijanski teniser je požurio da ode na drugi kraj Londona i da na "Vembliju" odgleda finale Evropskog prvenstva u fudbalu. 

Tu je viđen kako sa svojom izabranicom Aljom Tomljanović gleda meč, a kao pravi Italijan svaki potez je pratio burno. Kada je Đanluiđi Donaruma odbranio penal Bukaju Saki i doneo zlato "azurima" Beretini je potpuno poludeo na tribinama! 

Slavio je zajedno sa igračima Roberta Manćinija i na terenu kultnog stadiona, a slavlje nije stalo tu. Nije mu teško pao poraz od Novaka, pošto je zajedno sa igračima fudbalske reprezentacije viđen u Rimu!. 

Izvor: Twitter/LuiggiGatto7

On je bio na otvorenom autobusu koji je Rimom vozio reprezentativce Italije koji su pronosili pehar kroz prestonicu. Sa njima je ostvario sjajan odnos, pa ga je u pobedničkom govoru pred okupljenom publiom i pred predsednikom Italije pomenuo i kapiten Đorđo Kjelini.

Beretini je ušao u istoriju kao prvi Italijan koji je zaigrao u finalu Vimbldona, ali jednostavno nije mogao protiv Novaka. Ipak, kada pobeđuje fudbalska reprezentacija, mnogo se lakše zaboravi i poraz u finalu. 

Pogledajte Beretinijevu reakciju na meču Engleska - Italija: