Kakve reči...

NOVAK GA SRUŠIO, A ON PORUČUJE - BIĆE NAJVEĆI SPORTISTA IKADA! Amerikanac oduševljen Đokovićem: Oboriće sve rekorde!

Autor Tamara Ranković

Denis Kudla komentarisao je sjajne rezultate Novaka Đokovića.

Jedan od protivnika srpskog asa na ovogodišnjem Vimbldonu nakon meča sa prvim reketom sveta nema dilemu kome da dodeli titulu najboljeg svih vremena.

Denis Kudla susreo se u trećem kolu grend slema na travi sa Novakom Đokovićem, pokušao je da pruži jak otpor, ali nije uspeo da zapreti srpskom asu. Ipak, meč sa Novakom na njega je ostavio veliki utisak.

"Mislim da je Đoković najbolji svih vremena. I još nešto, uveren sam da će oboriti sve rekorde do kraja karijere.On igra neverovatno dobro", pohvalio je 114. reket sveta Novaka.

Kao posmatrač voleo bi da su tri najveća teniska imena tek sada na početku karijere.

"Bilo bi mi zanimljivo da vidim kako bi se sve razvijalo da su članovi velike trojke drugačijih godina, da su recimo Federer ili Nadal najmlađi", istakao je Amerikanac.

Nakon što je Novak podigao treći grend slem pehar u sezoni Kudla je istakao da Novak nije samo vladar u tenisu, već ga vidi i kao najvećeg sportistu.

"Novak zaslužuje da bude GOAT, on jeste GOAT, radi stvari koje niko nije u stanju. I ne mislim samo da bi mogao da bude GOAT u tenisu, već najveći sportista svih vremena", jasno je istakao teniser.