Nije dobro

NOVAK IDE U TORONTO, NAZIRE SE OTKAZ OLIMPIJSKIM IGRAMA?! Kanađani zabrinuli - Đoković na spisku, ali ne samo za Tokio

Autor Tamara Ranković

Novak Đoković nalazi se na listi učesnika za Masters u Torontu, ali to bi moglo da napravi problem...

Izvor: Profimedia

Srbija bi na Olimpijskim igrama trebalo da ima 86 predstavnika, ali oko jednog još uvek strepimo.

Dugo se čeka da Novak Đoković ispuni jedan od svojih najvećih snova, a to je olimpijsko zlato. Imaće priliku za to u Tokiju, ali ako otputuje.

Iako je jednom mladom fanu poručio da se vide na Olimpijskim igrama, pojavila se informacija koja Novakov put u Tokio stavlja pod upitnik.

Organizatori Mastersa u Torontu objavili su listu učesnika, a prvi nosilac na njoj je srpski as. To bi bila sjajna vest da je datum početka turnira drugačiji.

Turnir 1000 serije u Torontu počinje samo nedelju dana nakon završetka teniskog turnira na Olimpisjkim igrama koji počinje 24. jula i traje do 1. avgusta. Masters u Kanadi održava se od 7. do 15. avgusta.

Tako se postavlja pitanje da li će Novak pred US open pristati da se optereti sa dva "krupna zalogaja" kao što su Igre i Masters na kojem je konkurencija uvek jaka.

Đoković još uvek nije potvrdio učešće kako u Tokiju tako i u Torontu. Prethodno je poručio da će da razmisli o Olimpijskim igrama zbog odsustva publike. Mišljenja su podeljena, neki mu preporučuju odmorpred US open, dok neki smatraju da bi trebalo da dopuni svoju riznicu.