ŠOU

KAKO JE OVO PROMAŠILA? OLGA SE SMEJALA SAMA SEBI! Srpkinja je imala zicer, pa je bacila reket i nasmejala sve (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Olga Danilović je mogla da završi poen lakim smečom na mreži, ali je umesto toga napravila potez posle kog su svi prasnuli u smeh

Izvor: Twitter/Printscreen/@popalorena

Ponekad i najlakše stvari ispadnu preteške ili se bar tako ispostavi na kraju.

Jednu takvu situaciju imala je mlada srpska teniserka Olga Danilović na turniru u Palermu gde je nasmejala sve.

U dublu, sa Elenom Gabrijelom Ruse (Rumunija) je igrala protiv Samante Marej (Velika Britanija) i Medison Ingliš (Australija). Jedan potez je obeležio taj meč.

Početkom drugog seta je Olga na mreži imala lagan smeč i priliku da rutinski osvoji poen, ali je promašila lopticu! Čim se to dogodilo odmah je bacila reket iz ruke i počela da se smeje sama sebi. Verovatno ni ona nije znala kako je to promašila.

Taj potez je nasmejao sve prisutne, kako i njenu partnerku u dublu Elenu tako i protivnice. Podsetila je malo i na svog idola Novaka Đokovića koji se kroz karijeru muči sa smečevima, a o tome je Olga pričala u nedavnom intervjuu za Mondo.

Ipak, priča je imala srećan kraj pošto su ostvarile pobedu i prošle u četvrtfinale gde ih čekaju Erin Rautlif (Novi Zeland) i Kimberli Cimerman (Belgija).

Izvor: Twitter/Printscreen/@popalorena

Olga je takođe imala uspeha i u singlu, pa će u drugoj rundi igrati protiv Katarine Zavacke (Ukrajina). Biće to njihov drugi susret, 2018. godine je Srpkinja slavila na turniru u Italiji.