USHIĆEN!

KO BRE KAŽE DA JE LOŠA SREĆA ŠTO IGRAM PROTIV NOVAKA! Bolivijac prezadovoljan: Bolje od ovoga ne može!

Autor Nemanja Stanojčić

Ugo Dalijen jedva čeka da se nađe na terenu protiv prvog igrača planete

Novak Đoković i Ugo Dalijen
Izvor: MN Press/Profimedia

Saznao je Novak Đoković imena rivala na putu do zlata na Olimpijskim igrama.

Prvi protivnik biće mu malo poznati teniser Ugo Delijen, 139. igrač sveta. Mnogi igrači bi se verovatno uhvatili za glavu kada bi čuli ko im je sa druge strane mreže, ali ne i on.

"Neki mi kažu da je loša sreća što igram protiv prvog na svetu u prvoj rundi. Razmišljao sam o tome i imam da kažem nekoliko stvari. Plasirao sam se na Igre u poslednjem trenutku, kada nisam ni mislio da je to moguće i sada se san ostvario", počeo je Delijen izlaganje na Tviteru.

Bolivijac je presrećan.

"Ako je nedostajalo nošto da ova ludnica bude još veća onda je to što ću igrati protiv broja jedan na svetu, jednog od najboljih u istoriji i za mene čoveka koji će u budućnosti da osvoji najviše u tenisu. Sada ću ostvariti najveći san i opet vas pitam - kakva loša sreća? Za mene je to ostvarenje snova."

Ushićeno je nastavio poruku.

"Najlepše od svega je što ću moći da vidim zastavu svoje države i da se takmičim i da delim najlepše momente sa najboljim svetskim sportistima. Ovo što mi se dešava nikada neću zaboraviti! Tenise, hvala što mi pružaš najlepše momente u mom životu", završio je Delijen.

Njegov najbolji rang u karijeri je 72. mesto, ali će meč sa Novakom sve to nadmašiti. Đoković je danas odradio i trening sa Endijem Marejem u zanimljivom izdanju, a pogledajte kako je to izgledalo: