ŠAMPIONSKI!

ZVEZDE OTIŠLE U HOTEL, A NOVAK SPAVA NA KREVETU OD KARTONA: Đoković kao sav normalan svet - zato ga SVI VOLE u Tokiju!

Autor Nemanja Stanojčić

Tako to rade veliki šampioni. Srpski vaterpolista, koji igra za Kazahstan, otkrio detalje iza kulisa. Bravo Novače!

Izvor: instagram/screenshot/vuksanovicsrdjan

Postaje nemoguće pronaći dovoljan broj superlativa kojim bi mogao da se opiše Novak Đoković.

Otišao je na Olimpijske igre da osvoji zlato u singlu, igraće i u miks dublu sa Ninom Stojanović, a za sve to vreme stiže da pomogne drugima.

Svakodnevno se pojavljuju neke nove slike i snimci svetskih sportista koji jure Noleta kako bi dobili uspomenu za ceo život. Jedan od njih je bio i srpski vaterpolista Srđan Vuksanović koji brani boje Kazahstana koji će igrati baš protiv Srbije u utorak.

On je objasnio kako stvari funkcionišu iza kulisa i koliko je Novak velika zvezda.

"Neke stvari nemaju cenu, neki ljudi nemaju cenu. Bez glupih komentara 'čekaj da čuješ cifru'. Ovaj čovek je došao na Olimpijske igre, boravi gde i svi mi, leži na krevetu od kartona i jede isto što i svi", počeo je Vuksanović.

Dodatno je pojasnio situaciju.

"Poprilično veliki broj sportista, zvezda, nije u selu, već po hotelima. Okuplja se ispred zgrade sa sportistima i trudi se da svakom ko priđe izdvoji vreme i osmeh. Jako sam zahvalan što sam ovde i što imam ovako veliku priliku i čast."

Uspeo je da se fotografiše sa Noletom, držeći majicu na kojoj piše "Novak", a sa njima je bio i Marko Đoković.

"Ovu majicu nosim svuda sa sobom već par godina od kada je imam i evo, na kraju se isplatilo čekanje. Nole, hvala ti za tvoje vreme i hvala što si ovde. Veliki si sportista, a još veći čovek. Hvala i Marku", jasan je Vuksanović.

Koliko je velika zvezda govore i reči Luke Dončića.