Strašno!

OVO JE STRAŠNO! NOVAK JEDVA DISAO, ZNOJ LIO SA NJEGA: Rutinski dobio meč, ali je prošao PAKAO na terenu! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Neverovatne scene u Tokiju, pogledajte kako je Novak izgledao!

Izvor: twitter/printscreen/@Auhtumn

Novak Đoković je rutinski dobio Alehandra Davidoviča Fokinu i prošao u četvrfinale Olimpijskih igara u Tokiju, ali je meč bio jedan od najtežih u Novakovoj karijeri zbog vremenskih uslova. 

Fokina nije pravio probleme najboljeg na svetu, ali ogromna temperatura i ekstremna vlažnost vazduha jesu! Posle meča Novak je dao izjavu, a tokom razgovora sa medijima prizor je bio neverovatan.

"Postoje delovi moje igre koji mogu biti bolji, Sada sam definitivno mnogo iskusniji igrač, sa mnogo više smirenosti ulazim u velike mečeve", rekao je Novak, ali niko nije obraćao pažnju na reči!

Novak je jedva stajao na nogama, znoj je lio sa njega, a lice mu je bilo potpuno crveno. Ekstremni uslovi su čak i na njemu uzeli maha.

U sredu je ovo bio samo jedan od mečeva koji su teniseri jedva preživeli! Španska teniserka Paula Badosa je kolabirala i izneta je u kolicima sa terena, dok je Danil Medvedev tokom svog meča sa Fabiom Fonjinijem bio besan zbog uslova i pitao se ko će odgovarati ukoliko on umre tokom meča!

Pogledajte kako je Novak izgleda posle meča!