Opasno

NOVAK I NINA PROTIV TENISERA IZ SUPERMARKETA I GREND SLEM ŠAMPIONKE! Nemac koji dominira u dublu radio u prodavnici

Autor Tamara Ranković

Novak Đoković i Nina Stojanović imaće tešku prepreku do polufinala na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Izvor: RTS1/Printscreen

Biće teško, ali ne i nemoguće!

Srpski miks dubl koji čine Novak Đoković i Nina Stojanović plasirao se u četvrtfinale na Olimpijskim igrama u Tokiju posle odlične partije protiv brazilskog para, a sada ih čeka teži zadatak.

Brazilac Marselo Melo ljutio se na Novaka nakon pobede, ali naš par ide dalje i to je jedino važno. Sledeći meč igraju protiv nemačkog dubla koji ima impresivnu priču iza sebe.

Taj par čine Kevin Kravic i Laura Zigemund, oboje grend slem šampioni, ali to nije jedina zanimljivost kod njih.

Kravic je prethodne godine radio u superkamerku zbog krize koju je prouzrokovala korona. Teniska takmičenja nisu se održavala u dovoljnoj meri, a ono što je fascinantno je da je samo godinu dana ranije, 2019. godine Nemac bio šampion Rolan Garosa.

On je sa sunarodnik Andreasom Misom postao šampion na pariskoj šljaci, da bi mu život postako kao na filmu.

"Već nekoliko nedelja radim u supermarketu za 450 evra. Punio sam police kobasicama i sirom, sortirao proizvode, dezinfikovao kolica i čak radio kao čuvar na ulazu“, rekao je tada Kravic.

Kravic je dva puta osvajao Rolan Garos, a ove godine je najuspešniji rezultat ostvario na Vimbldonu gde je sa Kvetom Peške igrao polufinale.

Njegova partnerka na Olimpijskim igrama je takođe grend slem šampionka. Laura Zigemund 2016. godine takođe je u miks dublu postala šampionka US opena.