Svi su u šoku

DA NEMA NOVAKA, OLIMPIJSKE IGRE BI BILA POTPUNA KATASTROFA: Nemac digao glas protiv organizatora, žestoko ih potkačio!

Autor Nikola Lalović

Jedina pozitivna stvar na OI - Novak!

Novak Đoković je jedan od najpopularnijh sportista na Olimpijskim igrama, a svakako je prvo ime olimpijskog teniskog turnira. 

On je rutinski stigao do polufinala pobedom nad Keijem Nišikorijem, a mnogi smatraju da je on jedina svetla tačka ovih OI! To je javno napisao potpredsednik Teniskog saveza Nemačke Dirk Hordorf.

"Sramota je to kako ITF organizuje Olimpijske igre. Imaju najgori mogući odziv igrača, nema VTA/ATP poena, nisu pomenuli čak ni sve tenisere koji nose nacionalne zastave na otvaranju. Da nema Novaka Đokovića to bi bila potpuna katastrofa", napisao je on, komentarišući teniski turnir u Tokiju. 

Teniski stručnjak koji je u prošlosti radio sa Jankom Tipsarevićem je nezadovoljan onim što je video u Tokiju. Kao i mnogi teniseri, smatra da je organizacija ispod svake kritike. 

"Olimpijske igre su tako velika šansa da se promoviše naš prelepi sport širom sveta.  ITF, VTA i ATP moraju da rade zajedno kako bi se nepto promenilo na bolje. Iskoristite priliku na OI u Parizu 2024. da se promoviše naš sport", dodao je Hordorf.