ZVAO DOKTORA

OPTUŽIO NOVAKA DA JE LAGAO O POVREDI, SAD PROLAZI PAKAO: Amerikancu pozlilo na meču, pa dobijao pretnje smrću!

Autor Nebojša Marković

Tejlor Fric je ostao upamćen po svojoj sramotnoj izjavi posle porađa od Đokovića, a sada je on pravo niotkuda doživeo neprijatnost na terenu, ali i van njega.

Izvor: Profimedia

Američki teniser Tejlor Fric (23) doživeo je nimalo prijatnu situaciju na masters turniru u Torontu, kada mu je usred meča pozlilo.

Momak koji je optužio Novaka Đokovića da možda baš i nije bio povređen u njihovom meču na Australijan openu ranije ove godine, sada je bio na drugoj strani te priče, kada mu je pozlilo. Na kraju je zbog svega toga dobijao i - pretnje smrću!?

Naime, sve se odigralo na meču ATP turnira u Kanadi, gde je Džejms Dakvort savladao Frica 7:6, 6:3. Fric nije predao meč, iako se u jednom trenutku činilo da bi to moglo da se desi.

Sredinom prvog seta, Fric je ostao bez daha. Spustio je reket na teren i zatražio pomoć lekara. Želeo je da mu izmere pritisak jer se osećao jako slabo, a posle svega je nastavio meč i izgubio 2:0 u setovima.

Posle svega, Fric se oglasio na društvenim mrežama.

"Hej ljudi, dobro sam. Ovo je bila verovatno jedna od najčudnijih stvari koja mi se ikada dogodila. Srce je počelo da mi ludo lupa bez ikakvog razloga. Nastavio sam meč samo jer je bilo toliko čudno i mislio sam da će proći. Takođe, mrzim da predajem mečeve, iako je to možda bilo najpametnije da uradim", napisao je Fric na svom Tviter profilu.

On nije želeo da preda meč u tim trenucima, a očigledno je da su se mnogi kladili da će Fric baš to učiniti. Kada su shvatili da nije, kockari su mu na društvenim mrežama pretili smrću, zbog čega se i sam Amerikanac oglasio.

"Poruka svim kockarima koji mi upućuju standardne pretnje smrću zbog toga što se nisam povukao: Zaista nisam zabrinut zbog vaših degeneričnih zavisnosti od kladionice dok igram meč", napisao je Fric uz video prikaz svih pretnji.