OPA!

AMERIKANCI KONAČNO PRIZNALI - NOVAK JE NAJVEĆI TENISER: Prošle godine ga izbacili, sad 1 potezom digli buru na Tviteru!

Autor Tamara Ranković

Sa prethodnog US opena Novak Đoković je diskavlifikovan, ali ove godine Amerikanci su iznenadili i konačno priznali da je najveći.

Izvor: Profimedia

Svetski broj jedan nalazi se u Njujorku gde se priprema za predstojeći US open, a organizatori su jednim potezom iznenadili javnost.

Novak Đoković prošlogodišnji US open ne pamti po dobrom, ali Amerikanci sada kao da žele da se iskupe pa su mu pred početak grend slema dodali pohvalu koja je podigla veliku raspravu na društvenim mrežama.

Organizatori su objavili Novakov snimak sa treninga po dolasku Srbina na "Artur Eš stadion" i uz to stavili prigodan komentar.

"Najveći teniser na svetu na najvećem stadionu na svetu", napisali su Amerikanci i tako podigli buru jer rasprava o tome ko je najveći teniser svih vremena i dalje traje.

U jednom od brojnih komentara naglašeno je da je Novak najbolji teniser samo trenutno, a ne svih vremena, ali organizatori su izgleda shvatili meru Đokovićevih uspeha pa tako nijedan komentar nije podigao toliku prašinu kao sama objava.

Srpski as u Njujorku ide po 21. grend slem titulu, a na tom mestu prošle godine je diskvalifikovan zbog čega mnogi veruju da će ove godine imati posebnu motivaciju da ostvari što bolji rezultat.

U četvrtak se očekuje žreb.