Lepotice

KO JE SEKSI TENISERKA KOJA JE PROZIVALA NOVAKA? Ne priča sa sestrom bliznakinjom, a svet uzdiše kada ih vidi u kupaćem

Autor Tamara Ranković

Bila je peta teniserka sveta, a onda je Judžni Bušar stala i više nije igrala kao velika nada belog sporta, ali je i danas jedna od najlepših.

Izvor: Profimedia

Zanosna teniserka zaintrigirala je javnost svojim mišljenjem o najboljem teniseru sveta, ali je znala i pre toga da zbog zanimljive životne priče dospe u medije.

Judžini Bušar nedano je za Novaka Đokovića izjavila kako je "Plačljivko" što je iznenadilo mnoge, ali ako se dublje istraži njen privatni život to neće toliko začuditi.

Nekada peta teniserka sveta važila je za veliku nadu belog sporta, ali nakon što je dospela na tu poziciju nije ostvarivala značajne rezultate pa je tako danas 130. na listi.

Javnost je ranije uzburkala priča njenje sestre bliznakinje koja je bez dlake na jeziku govorili o Judžini i o tome kako njih dve nisu u dobrim odnosima.

"Smešno je to što kasirku iz marketa poznajem bolje od sestre bliznakinje. Definitivno nismo jednostavna, srećna i savršena porodica. Čak smo sve osim toga, naši roditelji su se razveli jer nisu bili zadovoljni jedno drugim i od tada je Eženi bila sa majkom veći deo života, dok sam ja bila sa našim rođacima Šarlot i Vilijamom kod oca. Tako smo odrasli, odvojeno. Od desetog rođendana vidim je jedva dva puta godišnje", otkrila je za medije Beatris Bušar.

Nju na Instagramu parti preko 375.000 ljudi, a takođe ima zavidnu figuru kao i teniserka.

Beatris je zapanjila izjavom da sestra nije želela ni da je vodi na mečeve.

"Sestra me nigde nije vodila! Kada sam želela da vidim kako igra na Vimbldonu, rekla je: U redu, dođite da vidite kako igram. Kupite kartu i dođite", iznenadila je sestra bliznakinja.

Judžini je Srbiji poznata i kao dubl partnerka Olge Danilović. Srpska i kanadska teniserka igrale su ove sezone finale turnira u Lionu.

Tagovi