DOKLE

KAO DETE! KIRJOSA I SUDIJA VASPITAVAO USRED MEČA: Bacao peškir, žalio se na drugi meč i izgubio kao od šale! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Nik Kirjos ima 26 godina i ponaša se kao nevaspitano dete.

Izvor: Printscreen/YouTube/Tennis Gifs

Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos eliminisan je već u prvom kolu US Opena - i to relativno lako. Odlični španski teniser Roberto Bautista-Ahut ga je pobedio u tri seta (6:3, 6:4, 6:0), a čini se da je u ovom meču više morao da se nosi sa neteniskim stvarima na kojima insistira Kirjos nego što je to slučaj sa njegovom igrom.

Tako je njihov duel potrajao sat vremena i 50 minuta, s tim da se može reći da je poslednjih pola sata bilo potpuno nepotrebno jer je nezadovoljni Kirjos razmišljao o svemu, samo ne o tenisu...

U pokušaju da bude previše zanimljiv, pomalo i nevaspitano je svoj peškir bacio na beton, na šta je reagovao sudija Bernardes.

Tražio je od Australijanca da pokupi svoje stvari, maltene ga je učio manirima, što je i Kirjos morao da posluša, ali naravno morao je da se pobuni i priča o drugim stvarima.

"To je deo igre!", opominjao je sudija kontroverznog Kirjosa.

"Nije to deo igre. Onda je i pisanje poruka nekome u toku meča deo igre? Uzimanje pauza od 20 minuta za toalet je isto deo igre? Moram da se**m je deo igre...", dobacivao je Kirjos koji je očigledno mislio na duel Stefanosa Cicipasa i Endija Mareja na kome je takođe bilo burno.

Pogledajte kako je to izgledalo!


Bautista-Ahut u narednom kolu igra sa relativno nepoznatim Rusuvuorijem.