ŠTA SE ČULO?

SAMO AMERIČKI NOVINARI NISU ČULI ZVIŽDUKE ĐOKOVIĆU: Iznenadio se i Danac - Nisam znao da su vikali moje ime!

Autor Milutin Vujičić

"To sam i ja mislio!", složio se Rune sa Novakom.

Izvor: YouTube/US Open/Screenshot

Novak Đoković je posle četiri seta borbe uspeo da eliminiše supertalentovanog Holgera Runea u prvom kolu US Opena, a teniser iz Danske je uspeo da pridobije publiku koja je veći deo meča navijala za njega.

Nije to ništa novo za Đokovića, posebno u Njujorku, ali ga je na konferenciji za medije iznenadilo kada su ga novinari obavestili da mu nisu zviždali - nego su skandirali "Ruuune". Može da zvuči slično kada se komešaju zvukovi, ali pomalo je iznenađujuće da to nije čuo ni Danac!?

Interesantno je da nije prepoznao svoje ime kada mu je skandirala publika, pa su i njega novinari iznenadili, prepričavši mu i da je Đoković čuo da zvižde

"To sam i ja mislio", rekao je Holger Rune na konferenciji za medije.

"U jednom trenutku navijaju za mene, u drugom zvižde. Pomislio sam: ‘Šta se dešava?’ Onda odjednom, posle meča mi kažu da su vikali ‘Ruuune’. Bio sam srećan kad sam to čuo, nisam razumeo u meču. Bila je luda atmosfera, najbolja koju sam osetio u životu", kazao je mladi teniser iz Danske.

Pred njim su sigurno velike stvari, a posle meča je rekao da mu je ispunjen veliki san pošto je imao priliku da odigra meč na najvećem stadionu u Njujorku protiv najboljeg tenisera sveta.