I ON ISPADE

NOVI ŠOK U NOVAKOVOJ POLOVINI ŽREBA, JEDAN FAVORIT MANJE: Bio hit Vimbldona, "isprašio" Federera, a sad je razočarao!

Autor Nebojša Marković

Poljski teniser nije uspeo da izađe na kraj sa povećanim očekivanjima nakon odličnog rezultata na prošlom grend slemu, pa je na US openu doživeo poraz već u 2. kolu.

Izvor: Profimedia

Još jedno iznenađenje na US openu i ponovo u polovini žreba Novaka Đokovića!

Polufinalista Vimbldona Hubert Hurkač ispao je već u drugom kolu US opena od iskusnog Andreasa Sepija, koji je slavio 3:1 u setovima!

Hurkač je bio ogromno iznenađenje na Vimbldonu kada je stigao do polufinala, svog prvog na grend slem turnirima, i to ne bilo kako. On je letos u Londonu u četvrtfinalu naneo težak poraz Rodžeru Federeru, bilo je 3:0 uz 6:0 u trećem setu, pa je Poljak stigao i do 13. mesta na ATP listi.

Ipak u Njujorku nije uspeo da ostvari zapaženiji rezultat. Eliminisao ga je 37-godišnji Sepi već u drugom kolu i to posle preokreta - 3:1. Ništa nije naslućivalo posle prvog seta da bi to moglo da se desi.

Hurkač je taj set dobio uz dva brejka viška (6:2), ali je posle toga iskusni Italijan zaigrao daleko bolje. Sepi je drugi i treći set osvojio rezultatom 6:4, da bi u četvrtom odlučivao taj-brejk.

Poljak je na set lopti imao svoj servis, ali je izgubio tri poena zaredom i tako ostao bez šansi da se kroz peti set domogne treće runde.

On je samo još jedan u nizu favorita koji su ispali sa US opena u Novakovoj polovini žreba, pošto ih je u prvom kolu ispalo čak petorica...

Postanite deo &a target="_blank" href="https://invite.viber.com/?g2=AQBjQILmYKeyUU2n%2FkfNi2jePfkq4A6%2FW3EsW83nRphPLTaJQHd8jcNgLGJNDWbP&lang=en">MONDO SPORT zajednice na Viberu.

Tagovi