Uživajte!

IDEALAN TERMIN ZA GLEDANJE NOVAKA - KONAČNO NE IGRA NOĆU: US Open saopštio raspored i lepe vesti za Srbiju!

Autor Dušan Ninković

Srpski teniser će sada biti dostupan većem broju navijača u rodnoj zemlji, jer u to vreme ne spavamo.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković lako i sigurno stigao je do trećeg kola, a tamo će odmeriti snage sa Nišikorijem kog je pobedio čak 17 puta u kariejri. Od Keija, čiji broj ima u telefonu,  je bio bolji i u Tokiju na Olimpijskim igrama, a sada mu je prepreka na putu do 21. grend slema.

US Open je večeras saopštio u kom će se terminu igrati meč koji je na programu u subotu. Za razliku od prva dva okršaja, ovaj bi mogao da počne već u 19:30 po srpskom vremenu!

To znači da će publika u Srbiji po prvi put moći u velikom broju da isprati Đokovićev meč na ovom turniru. Prva dva kola najbolji igrač planete igrao je u terminima koji su kod nas kasno noću, pa su samo najveći fanovi ostajali budni kako bi ga bodrili.

Ovog puta Đokovićev meč stavljen je kao drugi na terenu Artur Eš, odmah nakon susreta u ženskom singlu. Na tom meču igraće Petra Kvitova i Marija Sakari, što se može okarakterisati i kao jedan od derbija treće runde u ženskoj konkurenciji.

Iako bi taj meč mogao da potraje tri seta, Novaka Đokovića gledaćemo već u večernjem terminu za srpske uslove. Mnogo bolja varijanta nego u prve dve runde, kada je pobedio Holgera Runea i Talona Grikspora.