Podrška!

LEPA RUSKINJA NAVIJA ZA NOVAKA DOK SU AMERIKANCI PROTIV NJEGA: Oduševljena je Đokovićem, velikim šampionom! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Olja Artanova privukla je mnogo pažnje dok je bodrila Novaka Đokovića na US Openu.

Izvor: Profimedia/Instagram/olia.art/printscreen

Srpski teniser Novak Đoković nema mnogo navijača u Njujorku, posebno kad izbacuje američke tenisere, ali devojka koja ga je bodrila sinoć jedna je od najlepših u celom gradu. Ruskinja Olja Artanova bila je na stadionu i pružala podršku srpskom teniseru.

Manekenka koja je svojevremeno počela da se probija u svet poznatih kao čirlidersica na fudbalskim i košarkaškim mečevima u Rusiji uživala je gledajući najboljeg tenisera sveta.

Olja poslednjih godina živi u SAD, gde je glumila u nekoliko spotova svetski poznatih muzičara, a uporedo sa tim razvija i karijeru manekenke. Sinoćnji meč posmatrala je sa prijateljicom, a na društvenim mrežama nije krila da je srpski teniser njen ljubimac.

Ovako izgleda lepa Olja Artanova:

Lepa Ruskinja imala je i jednu zanimljivu poruku, u kojoj je pohvalila Đokovićevo ponašanje na kraju meča. Srpski teniser je, iako nije imao podršku, pozdravio sve na tribinama nakon pobede.

''Iako je ceo stadion navijao za Bruksbija, Novak Đoković se i dalje ponaša kao šampion'', napisala je ona ispod jednog od kratkih snimaka, a na kojem se vidi da najbolji teniser sveta podravlja publiku na tribinama. Podsećamo, Novak je aplauzom pozdravio i rivala.

Pogledajte ''priče'' sa Instagrama, u kojima Olja navija za Novaka:

 Đoković je pobedom nad Džensonom Bruksbijem obezbedio plasman u četvrtfinale, gde ga čeka okršaj sa Mateom Beretinijem.