ŠTA?

ŠTA NAPRIČA MEDVEDEV? SLUČAJNO SE IZLANUO: Ne razmišljam ja o Novaku, ali gledam sve njegove mečeve

Autor Milutin Vujičić

Pomalo kontradiktorna izjava Danila Medvedeva koja govori da dobro zna šta se sprema.

Izvor: YouTube/US Open Tennis Championships/Printscreen

Ulazimo u samu završnicu US Opena i već je poznato da će u prvom polufinalu igrati Danil Medvedev i Feliks Ože-Alijasim, međutim svi pogledi su i dalje usmereni ka Novaku Đokoviću.

Najbolji teniser sveta juri "kalendarski slem" i 21. veliki trofej u karijeri, a prvo će morati da izbaci Matea Beretinija, potom i Aleksandra Zvereva ili Lojda Herisa, međutim nekako su već svi upisali da će u nedelju u 22 časa za pehar US Opena igrati Đoković i Medvedev.

Za sada Rus vešto izbegava priče o njemu. Kroz redove ga je pomenuo na konferenciji za medije što je novinare navelo da ga pitaju da li izbegava da misli o njemu nego samo o sledećem protivniku?

"Uopšte ne mislim o Đokoviću", jasno je odgovorio Medvedev.

"Kao što smo svi videli - svako može da pobedi svakog. Ako on bude u finalu, a tamo sam i ja - biću srećan. Biće i on verovatno", dodao je Rus i potom otkrio da gleda sve njegove mečeve.

"Igramo različitim danima, tako da danima kada ne igram - gledam njegove mečeve jer uživam da gledam tenis. Ne navijam ni za koga, samo uživam u tenisu i onda se spremim za onog koji je pobedio. Tako je svaki meč", pojasnio je drugi teniser planete.

Videćemo da li će pratiti i duel između Đokovića i Beretinija koji je u vrlo nezgodnom terminu za navijače iz Srbije, pošto je na programu u noći između srede i četvrtka ne pre 2.30 ujutru.