DOBRO JE!

POZNAT TERMIN NOVAKOVOG FINALA - SRBIJA ĆE MOĆI DA GLEDA UŽIVO! Postoji šansa da promene vreme, ali to bi bio PRESEDAN!

Autor Milutin Vujičić

Skoro ceo turnir je igrao kada je u Srbiji noć, ali sada satnica finala Novak Đoković - Danil Medvedev ide i nama u korist.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković je na jedan meč od istorije, a unapred nam obećava da će igrati kao da mu je "poslednji put u karijeri".

Napravio je veliki preokret protiv Aleksandra Zvereva i zakazao je finale US Opena sa Danilom Medvedevim, a prema ranije utvrđenom rasporedu poslednjeg grend slema sezone - trebalo bi i da je poznata tačna satnica.

U programu US Opena navodi se da je muško finale u nedelju i neće početi pre 22 časa po centralnoevropskom vremenu, što je svakako dobra vest za nas pošto konačno nećemo morati da ostajemo budni celu noć - ili se budimo usred noći kako bismo gledali Novakove mečeve.

Ipak, US Open još nije zvanično potvrdio ovu satnicu u programu poslednjeg dana, tako da postoji mogućnost i da se meč pomeri za kasnije jer je "tek" u 16 časova popodne po vremenu u Njujorku, ali to bi bio presedan.

Razlog za optimizam daje nam i da je žensko finale između tinejdžerki Fernandez i Radesku zvanično u subotu od 22.

Podsetimo, ako Đoković pobedi Medvedeva u finalu US Opena - oboriće rekord po broju grend slem titula (21), a ujedno postati i prva osoba posle više od pola veka koja je u istoj kalendarskoj godini osvojila sva četiri najvažnija trofeja, što će sigurno, bar preko TV, gledati Federer i Nadal.

TV prenos gledaćemo na Eurosportu, a na MONDU vas očekuje uživo prenos iz minuta u minut.