OVO NISMO ZNALI

FEDEREROV AGENT "POMOGAO" DA ĐOKOVIĆ NE OSVOJI US OPEN: Otkriveno koga je i zašto slao kod Medvedeva pred finale!

Autor Nebojša Marković

Nekada prvi igrač sveta Endi Rodik imao je zanimljiv komentar nakon pobede Danila Medvedeva na Novakom u finalu US opena.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković nije uspeo da savlada Danila Medvedeva u finalu US opena i tako kompletira kalendarski grend slem. Ostao je "kratak" za poslednju 28. pobedu, a Medvedev mu je posle meča rekao da je za njega baš on najbolji teniser svih vremena.

Stigao je Medvedev do prve grend slem titule, a udela u svemu imao je i tabor Rodžera Federera, koji je tako i dalje ostao izjednačen sa Đokovićem po trofejima na najvećim turnirima.

Pobeda Medvedeva - koju je proslavio na neobičan način kada je pao 'kao mrtav' - učinila je veliku uslugu Federeru i Rafaelu Nadalu, pošto ih Đoković nije prestigao po broju grend slem trofeja.

Nekadašnji svetski broj 1 Endi Rodik, otkrio je posle meča da je udela u svemu imao i Niko Godsik, sin agenta Rodžera Federera.

"Niko Godsik, sin Tonija Godsika, koji je agent Federera, zagrevao je Medvedeva za finale. Odigrao je svoju ulogu da zadrži sve na 20 grend slemova za sada", napisao je Rodik na Tviteru.

Đoković je u meču protiv Medvedeva bio uplakan dok je meč još trajao, a Novaka su stigle emocije i na konferenciji za medije zbog jednog pitanja...

Evo kako je izgledalo finale u Njujorku: