EMOCIJE...

ISPLIVAO SNIMAK UPLAKANOG NOVAKA NA KONFERENCIJI: Pričao o najbolnijoj temi, pa u suzama prekinuo razgovor! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Najbolji teniser sveta je bio vrlo emotivan posle poraza u finalu US opena.

Izvor: Twitter/Printscreen/@malasirena111

Novak Đoković nije uspeo da osvoji US open i tako kompletira kalendarski grend slem, pošto je u finalu turnira u Njujorku izgubio od Danila Medvedeva (3:0).

Ovaj poraz je Srbinu jako teško pao - plakao je u toku meča, potom je imao emotivnu poruku za publiku, dok je u razgovoru sa srpskim novinarima ponovo bio u suzama i stoga rešio da prekine razgovor.

Nije ovo bio nimalo lak dan za najboljeg tenisera sveta. Možda mu Danil Medvedev jeste rekao da je za njega najbolji u istoriji, ali biće mu to tek mala uteha nakon što nije uspeo ostvari podvig koji se čeka od 1959. godine.

Đoković je na konferenciji za medije otkrio zbog čega je zaplakao na terenu, da bi u razgovoru sa srpskim medijima bio još emotivniji. Zaplakao je dok je govorio o svojoj porodici.

"Što više vreme odmiče za nas 'matorije', to nam je teže nego mlađima da ostanemo na vrhu i da budemo kandidati za osvajanje grend slemova. Svestan sam ja toga i te kako, ali to me ne brine, to je prirodni ciklus u životu. Ne osećam se staro i istrošeno kad je u pitanju moje telo", počeo je Đoković, pre nego što je usledio teži deo razgovora.

"Naravno, život je potpuno drugačiji, ja sam i suprug i otac, imam druge prioritete kada se život sagleda u celini. Želeo bih više da budem sa decom, to sam sebi obećao jer… Odsustvo me boli dosta…", i u tom trenutku su Đokoviću krenule suze.

"Izvinjavam se. Uhhh...", završio je potreseni Đoković razgovor sa medijima. Evo kako je to izgledalo:

A evo kako je izgledao i meč Đokovića i Medvedeva u finalu US opena: