Napad!

NEĆE DA GA OSTAVE NA MIRU! NOVAKA OPET NAPADAJU ZA ISTU STVAR: Tokio ponovo tema, ali došlo i priznanje - NEDOSTIŽAN JE!

Autor Nikola Lalović

Neće da ga ostave na miru, uvek se sete nečega.

Izvor: RTS/PrintScreen

Novak Đoković nažalost neće igrati u Indijan Velsu i sada postoji opasnost da će ga Danil Medvedev zameniti na čelu ATP liste ukoliko osvoji taj turnir. 

Ali neki i dalje pričaju o njegovim ranijim mečevima, pa je tako poznati teniski trener Frederik Fontag sada iz nekog razloga napao Novaka zbog njegovih poteza na Olimpijskim igrama. 

Trener koji radi sa Feliksom Ože-Aljasimom je sada prokomentarisao momenat kada je u meču za bronzu na Olimpijskim igrama Novak polomio reket i baci ga u tribine! Na kraju je u tom meču Pablo Karenjo-Busta pobedio, a Đokoviću je Fontag zamerio na ponašanju. 

"Đokovićevo bacanje reketa na Olimpijskim igrama je apsolutno neprihvatljivo. On je zvezda koju gleda ceo svet, treba da bude primer drugima", rekao je Fontag. 

On se osvrnuo i na Novakove teniske početke i istakao da je i tada Novak znao burno da reaguje na terenu. 

"Moje prvo sećanje o Đokoviću je baš davno, on je bio junior, a ja sam radio sa Žeremijem Šardijem. Već tada je bio vrlo ekspresivan na terenu i vrlo profesionalan van terena. Bekend mu je bio odličan", ističe Fontag.

Teniski stručnjak smatra da Novakove rekorde niko neće oboriti, ali da razume zašto neke njegove reakcije nisu popularne kod publike.

"Niste mogli da mu predvidite ovakvu karijeru, ali je bilo jasno da je ambiciozan. Mislim da su njegovi rekordi nedostižni, ali mogu da razumem zašto ljudi ne vole neke od njegovih reakcija", dodao je Fontag.