MALA MO!

MONIKA SELEŠ SE RETKO POJAVLJUJE U JAVNOSTI - OVAKO SADA IZGLEDA: Prepoznali je sa 47 godina, pa se kamuflirala! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Monika Seleš posetila je Indijan Vels i prvog dana su je svi prepoznali, da bi se narednog kamuflirala.

Izvor: MN Press, Twitter/WTA/Screenshot

Legendarna teniserka Monika Seleš (47) zaista retko se pojavljuje u javnosti, ali je publika mogla da je vidi tokom ovogodišnjeg Indijan Velsa na kome je posmatrala nekoliko mečeva sa tribina.

Pratila je meč između Viktorije Azarenke i Jelene Ostabenke u polufinalu ženskog singla, i to u društvu Tomija Hasa, dok se pojavila na tribinama i na susretu polufinala muškog singla. Na terenu su bili Grigor Dimitrov i Kameron Nori, a sve to posmatrala je i kamuflirana "Mala Mo".

Kada ju je spiker prozvao, a navijači pozdravili - i Monika Seleš je njima uzvratila, a ostaće misterija za koga je navijala u ovom duelu, uz napomenu da je Nori pobedio posle dva seta i plasirao se u finale (6:2, 6:4).

Ovako je oduševila navijače na Indijan Velsu!


Nedavno je Monika Seleš došla u fokus javnosti pošto se povela priča o Emi Radukanu koja je pravo niotkuda došla na US Open i uspela da ga osvoji sa samo 18 godina. Međutim, koliko je Britanka oduševila sve, pomalo se zaboravilo šta je sve radila teniserka iz Novog Sada.

U Eminim godinama, bez ikakvog potcenjivanja, imala je čak sedam grend slem titula, ali dobro je poznato da ju je 1995. godine jedan navijač Štefi Graf ubo nožem u leđa, nakon čega više nije bila na tom nivou.

Pogledajte kako danas izgleda Monika Seleš koja živi u SAD, koju je predstavljala od 1994. godine.