OPA!

NISI VAKCINISAN? BAŠ ME BRIGA - BOLJE ZA MENE! Kontroverzni teniser udario na kolege, nada se da NEĆE igrati!

Autor Milutin Vujičić

Bez dlake na jeziku ponovo po teniserima.

Izvor: Profimedia

Podigla se velika bura uoči Australijan opena 2022. godine pošto su vlasti države Viktorije odlučile da samo vakcinisani teniseri mogu da nastupaju, dok postoji i dalje šansa da će dozvoliti i onima koji nisu primili dve doze vakcine protiv korona virusa da učestvuju, ali uz karantin.

O tome se već dugo diskutuje u teniskom svetu, a čini se da je Novak Đoković, kao osoba koja se nije izjasnila o vakcinaciji, jedna od meta, a čini se da mnoge njegove kolege to čak i raduje...

Tako je kontroverzni teniser Benoa Per, koji je vakcinisan, izjavio da bi mu čak i odgovaralo da nevakcinisani ne učestvuju.

"Nema više karantina u Melburnu ako si vakcinisan. Baš me briga za ove što nisu vakcinisani. Ako ne igraju, to je još bolje za mene", poručio je Benoa Per pred početak mastersa u Parizu.

Zanimljivo je da je Đoković baš tražio od tenisera da se udruže i traže veća prava, kao što je recimo da učestvuju na Australijan openu uz karantin, međutim Per je protiv toga i okrenuo se protiv nevakcinisanih tenisera jer mu to u ovom trenutku više odgovara zbog rezultata i novca.

"Ja sam proveo 14 dana u karantinu jer sam bio pozitivan. Baš me briga za druge. Motivisan sam pred narednu sezonu, a ti što neće da se vakcinišu - nek ostanu u Evropi, to nije moj problem", rekao je Per i zaključio:

"Moraš da primiš vakcinu ako hoćeš u Australiju, ja zato jedva čekam jer sam vakcinisan".

Podsetimo, Australijan open se igra od 17. do 30. januara, a uskoro će saopštiti i zvanično ko može da učestvuje.