OPA!

SEKSI RUMUNKA ODLEPILA ZA SRPSKIM FUDBALERIMA: Teniserku prozivaju njeni Rumuni zbog tetovaža, a Srbi je vole! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Andrea je opet privukla pažnju.

Izvor: Profimedia, Instagram/prisacariu_andreea_

Rumunska teniserka Andrea Prisakariju (21) nije naročito poznata među ljubiteljima ovog sporta pošto zauzima 218. mesto na WTA listi, ali je nedavno na turniru u Klužu privukla veliku pažnju medija.

Razlog su atraktivan izgled, šminka i tetovaže, koje je izdvajaju od drugih koleginica, pa tako iako nije uspela da prođe ni prvo kolo WTA turnira Transilvanija open, Prisakariju je "zaživela" na društvenim mrežama. Dobila je mnogo fanova, ali kako i sama kaže - još više "hejtera".

"Činjenica: Više mržnje sam osetila na koži od mojih ljudi, Rumuna, samo zbog toga kako izgledam. Pretpostavljam da je kritikovanje fizičkog izgleda i dalje popularno", napisaka je Prisakariju na Tviteru i dodala:

"Svim mojim kraljicam, koje pate zbog ovakvih ljudi, želim da poručim da nastave da se bore. Volim vas".

Rumunka je inače značajno skočila na WTA listi pošto je nedavno igrala i polufinale turnira u Lisabonu, ali joj Portugalci nisu postali mnogo draži zbog toga.

Štaviše, pošto dobija veliku podršku iz naše zemlje, napisala je "Srbija" uz zaljubljeni emotikon, a pošto je ritvitovala i slavlje "orlova" - čini se da je baš za našu fudbalsku reprezentaciju navijala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, kao i za još neke druge ekipe poput Engleske.

Pogledajte njene fotografije!

Tagovi