NEKA SE PONOVI!

SRBIJA KREĆE PO TITULU! Troicki skriva karte za Dejvis kup - Đoković motivisan kao nikad pre, ko je drugi reket ekipe?

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković i ekipa žele da ponove dešavanja iz 2010. godine kada je osvojena "salaara".

Izvor: TSS/Neda Miletić

Reprezentacija Srbije je ponovo na okupu! Srpski teniseri su zajedno u Austriji i spremaju napad na "salataru".

Selektor Viktor Troicki "delegira", a Novak Đoković, Filip Krajinović, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić vredno rade na pripremi za duele sa Austrijom i Nemačkom.

Upravo će u Insbruku prvi rival srpskoj reprezentaciji biti Austrija, za koju neće igrati Dominik Tim. Troicki "skriva karte", zna se da će Novak Đoković sigurno biti na terenu, ali ne želi da otkrije još uvek ko će biti drugi reket tima.

"Konačno smo spremni za početak i duele sa Austrijom. Momci su motivisani i spremni, odlično su trenirali, željni su igre. Odlučićemo danas ko će igrati. Najvažnije je da su u dobroj formi i da mogu da pruže maksimum", rekao je Troicki koji ima prvo da sat vremena pred početak meča donese konačnu odluku o tome ko igra.

Posebno je pohvalio prvog igrača planete i njegovog velikog prijatelja.

"Novak nam se poslednji pridružio, trenirao je u sjajnim uslovima. Motivisan je kao i uvek kada igra za reprezentaciju, možda i više nego uobičajeno. Očekujemo od njega da nam pomogne i donese Srbiji željene bodove", jasan je Viktor.

Kao što nije poznato ko će biti drugi singl igrač, tako se čeka i odluka oko dubla. Izvesno je da će Nikola Ćaćić biti jedan od dvojice u tom tandemu.

"Doživeću i debi u Dejvis kupu, to mi je oduvek bio najveći san, još od juniorskih dana. Oduvek sam se družio, trenirao, igrao sa našim teniserima. Biti deo ovakvog tima profesionalaca na čelu sa Đokovićem nema cenu. Daću sve od sebe da moj debi bude završen pobedom", poručio je Ćaćić.

Takmičenje kreće, neka se ponovi 2010. kada je Srbija osvojila titulu...