Šampion!

NOVAK DOŠAO IZ SVLAČIONICE DA SAVETUJE EKIPU: Spremao se za meč, pa izašao da pomogne Srbiji i Kecmanoviću! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Sjajan potez Novaka Đokovića koji je uputio reči podrške mlađem kolegi, momku koji danas debituje za nacionalni tim.

Izvor: TSS/Neda Miletić

Reprezentacija Srbije igra četvrtfinale Dejvis kupa, a mladi Miomir Kecmanović debituje u ovom takmičenju. Njemu je zapao težak zadatak, treba da pobedi iskusnog Mikaila Kukuškina, koji je prekaljeni teniser i na tu kartu igra i u ovom meču.

Ipak, Srbija ima jednu veliku prednost - Novaka Đokovića. I kada nije na terenu, njegovi saveti znače!

Najbolji teniser sveta već je bio u svlačionici i pripremao se za svoj meč, kada je Kecmanović počeo da pravi preokret protiv Kukuškina. Osvojio je Miomir četiri uzastopna gema u finišu drugog seta, a to je bilo dovoljno za 1:1, pa je stigla i neophodna podrška.

Pored selektora Viktora Troickog pojavio se Novak Đoković, koji je došao da savetima "pogura" našeg tenisera do pobede.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Trijumf Miomira Kecmanovića mogao bi da bude presudan u ovom meču. Pošto se nakon prvog singl meča u četvrtfinalu igra drugi meč u pojedinačnoj konkurenciji - verovatno između Đokovića i Bublika, naša reprezentacija bi imala lepu šansu da prođe u četvrtfinale.

Tamo nas već čekaju Hrvati, koji su odličnom igrom pre dva dana eliminisali Italijane i dobili samopouzdanje da bi do kraja turnira mogli da napadnu čak i trofej. Imaju najbolji dubl sveta i iskusnog Marina Čilića u singlu, a tu je i mladi Borna Gojo koji odlično igra tokom celog turnira.

Ovako Novak savetuje: