U PROBLEMU

"ZAR TI NISI NOVAKOV TRENER?" IVANIŠEVIĆU JEDNO ŽESTOKO ZAMERILI: Đoković se rastužio, a "Zec" slavi pobedu Hrvata!

Autor Milutin Vujičić

Reakcija na Instagramu nije se dopala navijačima Novaka Đokovića.

Izvor: Profimedia

Hrvatska je pobedila Srbiju u polufinalu Dejvis kupa i za "salataru" će se boriti protiv Rusije. Na papiru, reprezentacija naše zemlje je bila favorit protiv komšija, a znalo se unapred da će "druga tabla" biti odlučujuća.

Srbija ima najboljeg tenisera, a Hrvatska najbolji dubl, pa je tako već u prvom meču dana bilo jasno da Dušan Lajović i Borna Gojo odlučuju o finalisti Dejvis kupa. Iako je Lajović daleko bolje plasiran na ATP listi, ovo takmičenje je pokazalo da to i nije jedini faktor...

Lajović je sve vreme delovao kao da je u strahu, i pod prevelikim pritiskom, a malo poznati teniser iz Hrvatske je to iskoristio i doneo veliku pobedu svojoj reprezentaciji što je obradovalo i Gorana Ivaniševića.

"Bravo celoj ekipi, a posebno kralju Borni Goji! Idemo!", napisao je Ivanišević na Instagramu.

Čini se da je to zasmetalo navijačima Novaka Đokovića koji su u komentarima kritikovali njegovog trenera. "Zar ti nisi Novakov trener?", upitali su ga navijači, međutim bilo je i drugih koji su na to odgovarali da je njegova reakcija bila sasvim prirodna pošto je Hrvat i normalno je da navija za svoju reprezentaciju.

Sigurno i Novak Đoković ima razumevanja za ovakve stvari i neće ništa zameriti svom treneru.