Oduševio se

NOLE NAM JE REKAO - UMORAN SAM, ALI MORAM DA DOĐEM! Đoković u novu sezonu kreće od kuće: Beograd, pa tek onda Australija

Autor Mladen Šolak

Novak je potvrdio da stiže sledeće nedelje!

Izvor: Stefan Stojanović/MONDO

Novak Đoković u utorak je posetio Zavod za sport i medicinu sporta, gde se u društvu direktora Zavoda Gorana Bojovića uverio u odlične uslove koje sportisti u njemu imaju.

"Novak je došao u drugarsku posetu i zadržao se dugo, da vidi šta smo sve napravili i šta se sve dešavalo u periodu od kada je bio poslednji put. Oduševljen je viđenim i što je i nama ponos, na kraju je rekao da smo zato jaki zato što je i institucija ovakva", rekao je za MONDO Bojović.

"Sve urađeno nam daje nam još veće mogućnosti da se boriimo za vrhunski sport, jer mi smo ti koji se ne vidimo iza svih tih uspeha", dodao je on.

Na dan kada je potvrđeno da će Novak u Australiji predvoditi srpsku reprezentaciju na ATP kupu u Sidneju od 1. do 9. januara, Nole je potvrdio zaposlenima u Zavodu za sport da će se videti ponovo već sledeće nedelje.

"Novak je najavio da dolazi sledeće sedmice i uradićemo kompletan pregled i sve što je potrebno. Novak kaže da je umoran, ali da ipak mora da dođe jer je oduševljen i aparaturom i onim što smo napravili i u šta se uverio tokom posete i razgovora o Zavodu", dodao je Bojović za MONDO.

Dakle, Novak će posle kratkog predaha od iscrpljujuće sezone i nastupa na Dejvis kupu u novu sezonu krenuti iz Beograda - važnim pregledima i testovima u Zavodu za sport.