LUDO PRAVILO!

DA LI SRBIJA ISPADA SA ATP KUPA ZATO ŠTO NOVAK NE IDE? Bugari se nadali, a onda je otkriveno BIZARNO pravilo!

Autor Milutin Vujičić

Da se Novak nije prijavio, sve bi bilo drugačije.

Izvor: Profimedia/Peter Dovgan

Novak Đoković to još nije zvanično potvrdio, ali gotovo je sigurno da neće učestvovati na ATP kupu u Sidneju koji počinje prvog dana 2022. godine!

Srpski teniser je odlučio da se odmori i uživa uz svoju porodicu za vreme praznika, čak i da na ulicama Beograda pokaže malo svoje magije, a mnogi su se zapitali šta će ovo značiti za reprezentaciju Srbije i da li bi mogli da budemo diskvalifikovani, kao što su Bugari već najavili.

Dimitar Kuzmanov je poručio da je njegova reprezentacija "prva rezerva" za ATP kup i da bi mogli da zaigraju ako Novak Đoković odustane, ali ispostavlja se da to nije baš tako.

Iako se reprezentacije rangiraju prema poretku svojih najboljih tenisera, po čemu su Bugari bolji od Srbije kada ne igra Đoković, bizarna pravila ATP kupa ipak neće pomoći našim susedima. Prema poslednjim informacijama - neće doći do promene učesnika, nego će Srbija i dalje učestvovati.

Da se Đoković nije prijavio za ATP kup, Bugari bi bili ispred nas sa Grigorom Dimitrovim, dok je ista situacija sa Austrijancima za koje je prvobitno trebalo da igra Dominik Tim. Iako ne igra, to neće pomoći Hrvatskoj.

Podsetimo, Srbija će igrati u grupi sa Norveškom, Čileom i Španijom.