Šta to znači?

NOVAK IDE U MELBURN - FRANCUZI KAŽU DA JE OVO DOKAZ: Đoković trenira, a jedan detalj otkriva mnogo! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Ako je to dovoljno za zaključak, gledaćemo Novaka na Australijan openu.

Izvor: Profimedia/Twitter/SotoTennis/printscreen

Saga oko Novakovg odlaska u Melburn i dalje traje. Više niko nije siguran kakva je situacija trenutno, da li bi najbolji teniser sveta mogao da zaigra na prvom grend slemu sezone iako nije potvrdio da je vakcinisan, ali Francuzi imaju zanimljivu teoriju.

Na osnovu snimaka koji kruže društvenim mrežama jedan od najuticajnijih sportskih listova u Evropi "Ekip" tvrdi da će se Srbin pojaviti na Australijan openu!

Zna se da je Đoković u Marbelji gde ima kuću i da će tamo dočekati 2022. godinu, ali niko još ne može da tvrdi da li mu u narednoj godini predstoji put na drugi kraj sveta. Znamo da neće igrati ATP kup na kojem Srbija već sutra počinje pohod na titulu, ali vremena za odlazak u Melburn ima.

Prvi grend slem u sezoni počinje 17. januara, pa Novak ne mora da žuri.

Pogledajte video koji kruži društvenim mrežama:

Ima dovoljno vremena da se pripremi ukoliko želi da otputuje, a za sada se priprema lopticama sa kojima će se igrati upravo u Melburnu! Neki igrači, poput Nadala već su stigli i probali da ga pecnu fotografijom, a na njegovu stranu stao je Kirjos. To nismo očekivali, a da li da očekujemo Đokovića na turniru koji bi mogao da mu donese istorijski 21. trofej?

Najbolji teniser sveta ovom prilikom koristi loptice sa kojima će se igrati u Melburnu!